ANGIE'S JUICEBAR

ANGIE'S JUICEBAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Angie's Juicebar. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 17:28 Best food ever
19 mei 2022 om 17:44 Superlekkere acaibowls. De service is top en erg vriendelijke perosneel!!
11 mei 2022 om 14:26 Het eten is heerlijk vers! Vooral de smoothies zijn een echte aanrader (Jammie). Ben je een grote eter dan zou ik de panini voor lunch niet direct tippen.
7 apr 2022 om 18:03 perfect as always
31 mrt 2022 om 14:11 Heerlijk broodje en superlekker taartje!
21 jan 2022 om 16:15 Heerlijk broodje! Erg lekker!
9 dec 2021 om 14:04 Food very tasty, and excellent delivery. Not a very large sandwich though. Delivery was right on time!
27 nov 2021 om 15:10 Lekkere choco bowl, was wel weinig voor wat je betaald. Smoothie mango madness smaakt niet eens een beetje naar mango jammer genoeg. Het is allemaal wel erg vers! Bezorger was ook zeer vriendelijk.
4 nov 2021 om 16:34 Lekkere vegan panini Wel wat plat cq dun belegd, verder wel lekker van smaak.
2 sep 2021 om 14:34 Heerlijke wrap en smoothie! De wrap is wel een beetje klein, dus voor de grote trek kun je er beter 2 bestellen!
9 jul 2021 om 14:26 Eten is erg lekker en vers, maar wel weinig. Ik had een wrap met een sap, allebei goed van smaak, maar daarna nog trek. Te weinig voor een lunch. Jammer.
3 jul 2021 om 17:58 Very nice food and delicious. But it's not very much, compared with the price.